Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Сватбени букети


Свадбените букети не просто са декорация, но представляват важна символика и емоция за булката и целия брак, като изразяват техните чувства и надежди за бъдещето. Те имат богата символика и се избират с внимание, за да изразят определени емоции и послания.В магазин за цветя в София ИВЕН ФЛОРИСТ може да откриете различни букети за вашето сватбено тържество или да ни посетите на място в квартал Лозенец. Ето някои от символичните значания, свързани с тях:

  •  Любов и романтика: Свадбените букети са символ на любовта и романтиката. Те са израз на чувства и привързаност между булката и жениха и представляват началото на тяхната обща животна пътека.
  • Щастие и благополучие: Букетите за сватба често се свързват с щастието и благополучието на брака. Те символизират желанието за успешен и щастлив брак за булката и жениха.
  • Чистота и невинност: Белите цветя, които често се използват в свадбените букети, са символ на чистота, невинност и безупречност на начинаещия брачен живот.
  • Ново начало и обновление: Букетите могат да бъдат символ на ново начало и обновление в живота на двойката. Те означават началото на нов етап и обещание за бъдеще заедно.
  • Индивидуалност и стил: Изборът на цветя и стил на свадбения букет обикновено отразява индивидуалността и стила на булката. Той може да бъде персонализиран според предпочитанията й.
  • Уважение и признание: Подаряването на свадбен букет често е символ на уважение и признание към булката от страна на жениха, като жест на обич и преданост.
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук