Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Цветя в саксия


Цветята в саксия имат различни символични значения, които могат да се различават в зависимост от вида на цветята и контекста, в който се използват. Символичните значения са подкрепени от вековни традиции и културни вярвания и се възприемат като обогатяващ елемент за пространството, в което се намират цветята в саксия. В цветарски магазин в град София ИВЕН ФЛОРИСТ може да откриете различни видове растения и цветя в саксия, и да поръчате онлайн от наличното в сайта ни, на място в квартал Лозенец или чрез предоставените от нас контакти. Ето и някой от символичните значения:

  •  Устойчивост и растеж: Цветята, отглеждани в саксии, често се асоциират със сила, устойчивост и растеж. Те могат да бъдат символ на стремеж към развитие, както и на постоянство и устойчивост.
  • Благополучие и природна красота: Цветята в саксия могат да символизират природната красота и хармонията, която приноси растящата растителност в дома или обстановката.
  • Енергия и живот: Засадените цветя могат да представляват енергията и живота, който донася зелената растителност в помещението. Те са символ на жизненост и възможности за ново начало.
  • Целителски свойства и добро здраве: Някои видове цветя в саксия се свързват с лечебни или целителски свойства. Те могат да бъдат символ на добро здраве и благополучие в дома.
  • Индивидуалност и изящество: В зависимост от разновидността, цветята в саксия могат да изразяват индивидуалност и изящество. Различните форми, цветове и текстури на растенията могат да допринесат за визуалната привлекателност на пространството.
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук