Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Цветя в кутия


Цветята в кутия са един стилен и изискан начин да се представят цветята като подарък или декоративен елемент. Този вид аранжимент може да носи различни символични значения. Те са не само елегантен и красив подарък, но и символ на нежност, любов и внимание към получателя. Техният стилен вид и изискан начин на представяне ги правят подходящи за множество поводи и събития. В цветарски магазин в София ИВЕН ФЛОРИСТ може да откриете различни модели с различни идеи или да поръчате онлайн, и на място в квартал Лозенец в град София.На пример:

  •  Лукс и елегантност: Цветята в кутия са символ на лукса и елегантността. Този изискан начин на представяне ги прави подходящи за специални поводи или за подчертаване на важни събития.
  • Внимание към детайла: Подаръкът от цветя в кутия е символ на внимание към детайла и стила. Той изразява грижа за изключителността и красотата на подаръка.
  • Израз на любов и обич: Цветята в кутия могат да бъдат символ на любов и обич. Те изразяват нежни чувства и се възприемат като изключително личен и внимателен подарък.
  • Жизненост и красота: Кутията с цветя може да бъде символ на жизненост и красота. Тя привлича внимание към своята уникална визия и представяне на цветята.
  • Израз на благодарност и признание: Подаръкът от цветя в кутия е символ на благодарност и признание към получателя. Той представлява специален начин да се изрази уважението и важността на човека, на когото е насочен.
  • Усещане за уют и красота: Цветята в кутия могат да бъдат символ на уют и красота. Те допринасят за атмосферата на комфорт и красота в дома или на работното място.
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук