Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Кошници с цветя


Аранжирани цветя в кошница са прекрасен и елегантен начин да се представят цветята като подарък или декоративен елемент. Всички символични значения са обогатени от красотата на аранжираните цветя в кошница, която ги прави елегантен и внимателен подарък или декорация за специални поводи или за обогатяване на околната среда. В магазин за цветя в София ИВЕН ФЛОРИСТ може да откриете различни модели кошници с цветя и различни идеи за аранжирането им и да поръчате онлайн, или на място в квартал Лозенец. Ателието предлага и услуга доставка в София и доставка с куриер. На пример:

  • Изящество и елегантност: Аранжирани цветя в кошница често се свързват с изящество и елегантност. Този стилен начин на представяне на цветята ги прави подходящи за специални поводи и важни събития.
  • Живот и растеж: Цветята в кошницата символизират живота и растежа. Те са символ на постоянство, красота и възможност за развитие.
  •  Израз на внимание и признание: Подаръкът от аранжирани цветя в кошница е символ на внимание и признание. Той изразява високо уважение и внимание към получателя.
  • Създаване на уют и хармония: Този вид аранжимент може да се използва за създаване на уют и хармония в дома или работното място. Кошницата с цветя може да добави свежест и красота в околната среда.
  • Символ на обновление и ново начало: Цветята в кошницата могат да бъдат символ на ново начало и обновление. Те могат да представляват нови възможности и стъпки напред в живота.
  • Усещане за благоденствие и щастие: Представянето на цветя в кошница може да бъде символ на благополучие и щастие. Те създават позитивно настроение и допринасят за добро настроение на получателя.

 

Всички цени са с включен 20% ДДС.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук