Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

 Кошница “Слънчоглед”
 

Кошница “Слънчоглед”


Кошница слънчоглед - слънчоглед, солидаго, еустома бяла, хризантема паяк жълта, статица бяла. Кошницата върви в панделка и малка картичка към себе си.

Каталожен номер

к2


Кошниците с цветя имат разнообразни значания в зависимост от цветовете, които съдържат и от повода, за който се подаряват. Те са красив начин да изразите своите чувства и да покажете внимание към получателя. Кошниците с цветя са често използван подарък и имат различни символични значения:

  1. Израз на внимание и приятелство: Подаряването на кошница с цветя може да изрази вашето внимание и грижа към получателя. Това често се прави като жест на приятелство и подкрепа.
  2.  Поздрав за специален повод: Кошниците с цветя се изпращат и като поздрав за рождени дни, сватби, нови начинания или други специални поводи. Те са символ на празничност и радост.
  3. Израз на любов и привързаност: В зависимост от цветята в кошницата, тя може да бъде изпратена като израз на любов, привързаност или романтични чувства. Например, рози или други романтични цветя могат да се използват за този жест.
  4. Символ на подкрепа и утеха: В трудни моменти или за да изразите подкрепа към някого, кошниците с цветя също могат да бъдат подходящ подарък. Те могат да изразят съчувствие и утеха.

70.00 лв.
+
Всички цени са с включен 20% ДДС.
момент...
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук