Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Как да поръчам


При поръчката е важно да посочите точния адрес за доставка, желания от вас вид цветя, брой, цветова комбинация (ако е приложимо), и всякакви специални инструкции за доставката. Не забравяйте да посочите и контактна информация, за да можете да бъдете свързани с доставчика или магазина за цветя при необходимост. Цветарски магазин ИВЕН ФЛОРИСТ предлага различни варианти за доставка на цветя в София и територията на България, както и онлайн платформа за връзка с физическия магазин. За поръчка на цветя имате няколко възможности:

 1. Онлайн поръчка: Много цветарски магазини предлагат уебсайтове или мобилни приложения, където можете да изберете букет от цветя, да изберете доставка и да ги поръчате онлайн. Просто посетете техния уебсайт, изберете желания от вас продукт и последвайте инструкциите за поръчка.
   
 2.  По телефон: Можете да се свържете директно с цветарския магазин чрез телефон, за да направите поръчка. Обикновено, служителите на магазина могат да ви помогнат с избора на букет и да ви информират за наличност и доставка.
 3. Лично посещение: Ако имате цветарски магазин в близост до вас, можете да отидете лично и да изберете цветята, които желаете. Там обикновено има персонал, който може да ви консултира и да ви помогне да направите подходящия избор.
Iven Florist
Iven Florist

Онлайн поръчките на цветя предлагат удобен начин да изберете и закупите букети или аранжировки от цветя от разстояние.Магазин за цветя ИВЕН ФЛОРИСТ преглага тази онлайн услуга. Ето какво може да очаквате при тази форма на поръчка:

 • Избор на продукт: При влизане в уебсайта на цветарския магазин, обикновено имате възможност да разгледате различни опции за цветя - букети, аранжировки, подаръци и др. Можете да изберете желания от вас продукт, като виждате снимки и описания за него.
 •  Избор на цветове и брой: Много уебсайтове предоставят опция за избор на цветове, брой цветя и допълнителни елементи към букета (например, зеленина, допълнителни подаръци като плюшени играчки, шоколади и т.н.).
 • Доставка: При онлайн поръчката имате възможност да посочите точен адрес за доставка и дори дата и час за доставка на цветята.
   
 •  Плащане: Уебсайтовете за поръчки на цветя предлагат различни методи за плащане - обикновено кредитни/дебитни карти или други онлайн платформи за плащане.
 • Подкрепа и обслужване на клиенти: Много уебсайтове имат служители или чатове, които ви помагат при избора на цветя или при решаване на въпроси относно поръчката ви.
   
 • Проследяване на поръчката: След като направите поръчката, често получавате информация за статуса на поръчката и възможност да я проследите онлайн до момента на доставката.
   

Поръчката на цветя по телефон предоставя възможност да получите помощ и консултация от професионалистите в цветарски магазин ИВЕН ФЛОРИСТ. Когато правите поръчка по телефон, бъдете сигурни да предоставите точна информация за адреса за доставка и контактни данни, за да може магазина за цветя в София да се свърже с вас при необходимост. Ето как можете да направите поръчка по телефон:

 • Избор на цветя: Свържете се с цветарския магазин, чрез техния телефонен номер. Обикновено, служителите там са обучени да ви помогнат с избора на подходящ букет или аранжировка от цветя спрямо повода, предпочитанията ви и бюджета ви.
 •  Консултация и съвети: Можете да получите професионални съвети по отношение на цветята - какви цветове са подходящи за даден повод, какъв стил на аранжировка да изберете и др.
 • Специални изисквания: Ако имате специфични изисквания, като определени цветове, брой цветя или дори добавяне на други елементи към букета, можете да ги обсъдите по телефона.
 •  Информация за доставка: Посочете адреса за доставка, датата и часа, на които бихте предпочели цветята да бъдат доставени.
   
 • Плащане: Служителите на магазина могат да ви информират за различните методи за плащане, които приемат - обикновено кредитни/дебитни карти или други методи
 • Потвърждение на поръчката: Убедете се, че сте получили потвърждение за поръчката си и информация за очакванията за доставка.
Iven Florist
Iven Florist

Посещението на цветарски магазин ИВЕН ФЛОРИСТ в квартал Лозенец лично да ви предостави възможността да изберете цветята, които най-добре отговарят на вашите предпочитания и изисквания. При посещение на цветарски магазин не забравяйте да изберете цветя, които отговарят на вашия вкус и на повода, за който ги закупувате. Имайте предвид и бюджета си, за да се вписвате в него при избора на цветята. Ето какво може да очаквате при такова посещение:

 • Избор на цветя: Пристигайки в магазина, ще имате възможност да видите различни видове цветя, букети, аранжировки и декоративни елементи. Можете да разгледате цветята отблизо и да изберете тези, които ви впечатляват най-много.
 • Консултация с персонал: Често в цветарския магазин има персонал, който може да ви предостави съвети и помощ при избора на цветя. Те могат да ви препоръчат комбинации от цветя, отговарящи на конкретни поводи или да ви помогнат да съставите персонализиран букет спрямо вашите предпочитания.
 • Индивидуални поръчки: Ако имате специфични изисквания за цветята, може да ги обсъдите директно с персонала в магазина. Те могат да ви помогнат да съставите букет или аранжировка, отговарящи на вашите очаквания.
   
 •  Информация за наличност и цени: Можете да получите информация относно наличността на определени видове цветя, цените им и дори да уточните специални предложения или пакетни оферти, ако има такива.
 •  Лично обслужване и избор: Важно е да се чувствате комфортно и уверени в избора си. Личното посещение ви дава възможността да изберете тези цветя, които най-добре отговарят на вашия вкус и стил.
   
 •  Допълнителни въпроси: Ако имате други въпроси относно грижата за цветята, как да ги поддържате свежи или как да ги аранжирате, персоналът в магазина може да ви помогне със съвети и насоки.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук