Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

За нас

Цветарски магазин в София ФЛОРИСТ ЕООД


Историята и услугите на фирма ФЛОРИСТ ЕООД, предлагаща доставка на цветя в София и цяла България:

 • В света на емоциите, цветята играят важна роля като изразителен и красив начин за комуникация. Един от ключовите магазини за цветя в София, специализиращ се в доставката на цветя в София и цяла България, създава мост между хората и техните емоции, предоставяйки не само цветя, но и незабравими моменти.
   
 • Историята на фирма ФЛОРИСТ ЕООД започва със стремеж за улесняване на начина, по който хората изразяват своите чувства и емоции. От скромни начала, изпълнени с любов към цветята и желание за споделяне на радостта им, фирмата израсна в утвърден лидер в областта на цветята.
Iven Florist
Iven Florist
 • Цветята са повод за празнуване, израз на благодарност или начин за извинение.Цветарския магазин предоставя разнообразие от цветя - от класическите рози до екзотични видове, улавяйки всеки един момент и настроение на клиентите си.
 • Освен широката гама от цветя, цветарския магазин предлага и персонализирани услуги - доставка на цветя по специални поводи, изработка на уникални букети според индивидуалните предпочитания на клиентите, както и добавяне на допълнителни подаръци или послание, за да направи всяко изживяване незабравимо.
   
Iven Florist
Iven Florist
 • Качеството на цветята и услугите, предоставяни от цветарския магазин в София в квартал Лозенец, са от съществено значение. Те се грижат не само за съставянето на прекрасни букети, но и за гарантиране на свежестта и дълготрайността на всяко едно цвете, достигащо до клиента.
 • С постоянно развиващ се онлайн магазин и лесен начин за поръчка, цветарски магазин ИВЕН ФЛОРИСТ прави процеса на доставка на цветя лесен и достъпен за всеки. Благодарение на изградената мрежа от доставчици, цветята се доставят навреме и в перфектно състояние, придружени с внимание към детайла и усмивка.
   
Iven Florist
Iven Florist
 • Така цветарски магазин ИВЕН ФЛОРИСТ, специализираща се в доставка на цветя в София и цяла България, не просто предлага продукт, а създава преживяване. Тя е свързващата връзка между цветята и емоциите, улавяйки значимите моменти в живота на хората и превръщайки ги в незабравими спомени.
 • Фирма ФЛОРИСТ ЕООД е дългогодишен конкурент на цветния пазар с цветарски магазин в София квартал Лозенец. Предлага на клиентите си изобилие от цветя, подаръци, аранжировки и други. Основно се занимава с интересите на клиентите си като им предлага освен физически магазин в квартал Лозенец, така и онлайн услуги съобразени със забързаното ежедневие на клиентите си. Предлага доставки на цветя в София с личен куриер и куриерски услуги за останалите точки на България. Удобно, лесно и бързо.
Iven Florist
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук