Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Букет ,, Лилиум изненада''
 

Букет ,, Лилиум изненада''


Букет лилиум изненада - хризантеми, розов лилиум, солидаго, зеленини. Букета е с опаковка и картичка към себе си и играчка закачка като изненада.

Каталожен номер

л7


Розовите лилиуми се считат за символ на чистота, изящество, женственост и обич. Те обикновено се свързват със здраве и благополучие, а също така и с изразяване на приятелство, почит и уважение. Букетът с розови лилиуми често се избира като подарък за изразяване на добри пожелания, за поздравления при специални събития или като израз на грижа и обич към близки хора. Техният нежен цвят и красиви цветове ги правят подходящи за изразяване на топли чувства и споделяне на радостни моменти.


260.00 лв.
+
Всички цени са с включен 20% ДДС.
момент...
Лилиум 1

Розовият лилиум е символ на женственост, нежност, чистота и обич. Те се асоциират с изящество и елегантност, като същевременно предават топлина и нежност в своята символика. Розовите лилиуми са популярен избор за подарък при различни поводи, за изразяване на чувства на приятелство, почит или за подчертаване на специални моменти като рождени дни, годишнини, поздравления или благодарности. Техният красив цвят и изискан вид ги правят универсален символ на нежност и деликатност в подаръчната символика.

Iven Florist

Подаряването на букет от розови лилиуми може да има различни символични значния. Тези цветя са асоциирани с женственост, нежност и чувственост. Те обикновено се използват за изразяване на дълбоко уважение, приятелство или благодарност. Розовите лилиуми също така могат да бъдат символ на чистота и обич. Подаряването на този вид цветя може да бъде част от жест на признание към някого, да изрази подкрепа или просто да предаде усещане за нежност и топлина. Важно е символиката на букета от розови лилиуми да съответства на съобщението, което искате да предадете като подарък.

Лилиум 2
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук