Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Опаковка ,,Свадба I''
 

Опаковка ,,Свадба I''


Цената на опаковка зависи от размера на вашия подарък и изразходваните материали за него.

Каталожен номер

о4


Опаковката на сватбените подаръци има символика, която често се свързва с вниманието, изненадата и важността на момента. Тя може да бъде израз на индивидуалността и вниманието към получателите на подаръците и да допълни радостта от специалния ден. Опакованите свадбени подаръци, подобно на другите опаковани подаръци, имат символика и значимост, която може да бъде тълкувана на няколко нива:


момент...
Опаковка за свадба
  1.  Подчертаване на важността на подаръка: Опаковката на свадбения подарък може да бъде символ на важността на самия подарък за младоженците. Това подчертава жеста на внимание и щедростта, която се предоставя на този специален ден.
  2. Обвиване на тайната и изненадата: Опаковката може да бъде символ на запазването на тайната и изненадата, която съдържа в себе си подаръка. Тя предлага момент на вълнение и очакване преди разкриването на съдържанието му.
  3.  Израз на грижа и усърдие: Красиво опакованият свадбен подарък може да бъде символ на грижата и усърдието, които са вложени в представянето му. Това е начин да се покаже внимание към младоженците и техния специален ден.
  4. Съвпадение с темата или стила на сватбата: Опаковката може да бъде съобразена с темата или стила на сватбата, което я прави символ на хармония и съответствие с общата визия на събитието.
  5. Личен отпечатък и уникалност: Индивидуално избраната опаковка може да бъде символ на личния ви отпечатък и внимание към детайла. Това е начин да се покаже личност и индивидуалност в подаръка.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук