Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Букет ,,13 червени усмивки”
 

Букет ,,13 червени усмивки”


Букет 13 червени усмивки- 13 червени рози опаковани с подходяща опаковка и вървящи с картичка към себе си. Магазин за цветя IVENFLORIST предлага доставка до адрес в гр. София за деня при наличие на продукта.


Букетът от 13 червени рози може да има различни символи, като се има предвид броят на розите и тяхната цвят. В контекста на червените рози те обикновено са асоциирани с любовта и страстта. Вотът на 13 рози може да има следните тълкувания. Като: 
1. Изключителна любов и вярност: Броят 13 може да подчертае изключителната силна любов и вярност към получателя на букета. Той може да символизира, че любовта е непрекъсната и трайна, дори и в трудни моменти.
2. Свобода и независимост: В някои култури числото 13 се асоциира също и със свободата и независимостта, което може да допълни символиката на букета, представяйки идеята за индивидуалност и сила.
3. Щастие и изобилие: 13 червени рози може да бъдат символ на щастие и изобилие в любовните отношения или в живота като цяло.
4. Уникалност и специалност: Броят 13 може да подчертае уникалността и специалността на получателя на букета, изразявайки, че той или тя са нещо изключително и неповторимо.
Цветарски магазин ИВЕН намиращ се в квартал Лозенец Ви предлага всеки ден пресни цветя като рози, хризантеми, алстромерии, лилиум, зеленина, солидаго, малки рози и други. Разполага с физически магазин в гр. София и доставка в цяла България с куриерска фирма извън София и с шофьор за София. 


130.00 лв.
+
Всички цени са с включен 20% ДДС.
момент...
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук