Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Други
Свещи

Свещи ръчни

Свещите са не само функционален източник на светлина, но и имат значимо символично значение в различни аспекти на живота - от религиозни обреди до декорация и уют в дома. Изборът на свещ може да бъде персонален и да отразява специално значение или настроение, което искате да изразите. Свещите имат дълга история на символика и използване в различни култури и традиции. В цветарски магазин в София ИВЕН ФЛОРИСТ може да откриете различни моделчета свещи или да поръчате по ваш вкус чрез онлайн платформата ни за контакт или на място в квартал Лозенец в град София. Ето и някои от характеристиките:

  1. Светлина и просветление: Свещите са символ на светлината и просветлението. Техните пламъци представляват осветление на тъмното и символизират знание, разбиране и разкриване на истини.
  2. Релаксация и спокойствие: Запалването на свещ може да създаде уютна атмосфера и да помогне за релаксацията и спокойствието. Ароматните свещи също могат да се използват за създаване на приятни усещания и релаксиращи моменти.
  3. Церемонии и религиозни обреди: Свещите често се използват в церемонии и религиозни обреди като символ на молитва, благодарност и духовност. Те могат да представляват молитва за мир, защита или духовно възстановяване.
  4. Памет и почит: Свещите се използват и като символ на памет и почит, особено в случаи на възпоменателни церемонии или за почивка на душите на усопшите.
  5. Декорация и украса: Свещите са също така популярни декоративни елементи. Те могат да бъдат изработени в различни форми, размери и цветове, което ги прави идеални за украса на дома или за специални събития.
  6.  Аромати и терапия: Ароматните свещи са известни със своите терапевтични свойства. Различните аромати могат да подобрят настроението, да успокоят или да стимулират сетивата.
Всички цени са с включен 20% ДДС.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук