Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Опаковка ,,Лилава нежност''
 

Опаковка ,,Лилава нежност''


Цената на опаковка зависи от размера на вашия подарък и изразходваните материали за него.

Каталожен номер

о2


Опакованите подаръци не само са начин да се представи подаръкът в привлекателен вид, но често имат и символично значение, което може да варира в зависимост от различни обичаи и култури. Опаковката на подаръка е важна част от целия подаръчен опит, като може да бъде израз на внимание, тайна, усещане за празник и важност на момента. Някои от основните символи и значението им включват:


момент...
Лилава нежност
  1. Внимание: Опаковката на подаръка може да бъде символ на грижа и внимание към получателя. Това показва, че сте отделили време и внимание, за да представите подаръка по специален начин.
  2. Тайна и изненада: Някои опаковки се избират, за да запазят подаръка като изненада. Симетрични, изящни или внимателно опаковани подаръци могат да внесат чувство на тайна и вълнение.
  3.  Празнична обстановка и радост: Ярките цветове, празничните декорации и украсите на опаковката често отразяват празнично настроение и радост. Те създават очакване и позитивна емоция преди откриването на подаръка.
  4. Уникалност и личност: Опаковката може да бъде символ на уникалност и личност, отразявайки стила и вкуса на дарителя или на самия подарък.
  5. Важност на момента: Един плътно опакован подарък може да бъде символ на важността на момента или на самия подарък, като се подчертава значението му за получателя.
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук