Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България

Букет ,, 3 Розови рози''
 

Букет ,, 3 Розови рози''


Букет от три розови рози - розови рози три, хризантема бяла маргарита, хризантема топче зелено, хризантема жълта балтика, гипсофил бял, статица лилава. Букета се предлага с опаковка и картичка към него.

Каталожен номер

р23


Букетът от три розови рози носи специфични символични значения, които могат да варират в зависимост от контекста и традициите в различните култури. Всъщност, символиката на букета от три рози често е преподавана и различна в зависимост от индивидуалните вярвания и отношенията между дарителя и получателя. Общо взето, три рози са свързани със следните символични послания:

  1.  Израз на любов и привързаност: Три рози, особено ако са в розов цвят, често се тълкуват като символ на нежност, романтика и любов. Те могат да бъдат изпратени като израз на чувства към романтичен партньор или човек, към когото чувствате особено близост и привързаност.
  2.  Приятелство и благодарност: Три рози също могат да бъдат подарени като символ на приятелство и благодарност. Те изразяват важността на връзката и са жест на признание към приятел, колега или член на семейството.
  3.  Младост, красота и чистота: Розите обикновено се свързват и с младостта, красотата и чистотата. Три рози в розов цвят могат да бъдат символ на тази красота и невинност.

80.00 лв.
+
Всички цени са с включен 20% ДДС.
момент...
Магазин за цветя и подаръци - IvenFlorist.com
Магазин за цветя в Лозенец, доставка в цяла България
За нас   /   Магазин   /   Как да поръчам   /   Доставка и плащане
  Букети
Букети от рози
Букети микс

Кошници с цветя

Цветя в саксия

Аранжировки

Цветя в кутия

Сватбени букети

Други
Свещи
Опаковки
Кутий

Събития

За нас

Магазин

Доставка и плащане

Полезна информация

Контакти
     

088 460 9694 089 985 1501

Вход
Регистрация
 
 
 
 
OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
общите условия и политиката на поверителност. Повече за бисквитките прочетете тук