Posted on

Доставка на цветя

Вие се намирате или живеете извън София и искате да доставите удоволствие на близък човек с романтичен букет цветя. Ателие „Ивен” може да ви улесни да намерите най-доброто и подходящо за конкретния случай решение чрез доставка на цветя. Тази доставка на цветя ще ви спести време и  усилие. Нашата доставка на цветя е съчетание от експедитивност, романтика и приятна изненада. Няма по-приятно изживяване от това да получиш букет или кошница с разкошно аранжирани цветя за рождения си ден или по друг приятен повод и да се чудиш кой ли е този вълшебник, който ти ги изпраща. Ние играем главна роля в тази вълшебна приказка.

Аранжирането на цветя граничи с изкуството. Ателие „Ивен” не е просто цветарски магазин в София. Опитните ни флористи ви предлагат широк избор от варианти – букети или кошници за определени празници, по романтични и други поводи. Цветята могат да бъдат елегантно аранжирани с кутия бонбони или бутилка вино. Не са забравени и мъжете. За тях също има подходящи решения, някои от които реализирани с подходящо чувство за хумор. Любителите цветари от цялата страна намират при нас  редки бонсаи дръвчета и екзотични цветя. Експедитивната доставка на цветя ви е гарантирана, където и да сте. Изненадата от поднесените, по-скоро от доставените цветя е способна, да направи деня ви радостен и весел.

Ние сме мобилни, проявяваме съобразителност спрямо това къде се намира клиента ни и доставката на цветя пристига в точното време и на точното място. Нужно е само да дадете поръчката си в нашия онлай магазин. Доверете ни се!